کد خبر: ۶۹۲۶۱۷۴
تاریخ انتشار: ۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۸

استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیر مجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولید کننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است.

به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بجنورد ، حسن براتی زاده مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیر مجاز در زولبیا و بامیه ممنوع و تولید کننده فقط ملزم به استفاده از زعفران طبیعی است. جعبه‌های عرضه شیرینی هم باید حتما دارای نشان سازمان غذا و دارو (سیب سلامت) و پروانه بهداشتی ساخت باشد.
براتی‌زاده با اشاره به اینکه در زولبیا و بامیه، رنگ قهوه‌ای یا کدر ممکن است ناشی از ترکیب شیمیایی «آکریل آمید» باشد، گفت: این ماده سرطان زاست و توصیه می‌شود مردم ضمن تهیه زولبیا و بامیه از مراکز مجاز، همه موارد مرتبط با بهداشت و سلامت را جدی بگیرند.
انتهای پیام / م


استفاده از هرگونه رنگ مجاز و غیرمجاز در زولبیا و بامیه ممنوع

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر