کد خبر: ۷۰۰۲۸۲۲
گروه : مازندران » ساری
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۳۹۸ - ۰۸:۴۹

اولین کلاس آموزش طبخ آبزیان سال ٩٨ در شهرستان سوادکوه شمالی برگزار شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از ساری ،مهدی عباس زاده رﺋیس اداره شیلات منطقه سوادکوه و سوادکوه شمالی گفت: اولین کلاس آموزش طبخ آبزیان سال ٩٨ در شهرستان سوادکوه شمالی برگزار شد.

وی افزود: تبلیغ و ترویج فرهنگ مصرف آبزیان و نیز آموزش شیوه‌های نوین طبخ و آشپزی با ماهی به منظور رعایت حفظ ارزش غذایی ماهی یکی ازماموریت‌های شیلات مازندران است که درهمین راستا بر اساس فراخوان انجام شده با حضور ۵۴ نفر از بانوان بسیجی، شاغل در ادارات و خانه دار شهرستان سوادکوه شمالی، با همکاری این اداره برگزار شد.

عباس زاده در خصوص این دوره‌ها گفت: برگزاری کلاس‌های آموزشی اینچنینی در راستای ارتقاء سطح فرهنگ آبزی مصرفی و افزایش میزان سهم آبزیان در سبد غذایی خانوار نقش موثری دارد و تعدادی از ادارات شهرستان نیز خواستار برگزاری این دوره‌ها در ادارات خود بودند.

لازم به ذکر است؛ مرحله بعدی این کلاس آموزشی ساعت ٩ صبح ۳۰ تیرماه در دبیرستان مائده شهرستان سوادکوه برگزار خواهد شد.
انتهای پیام/ س
 

برگزاری کلاس آموزشی طبخ ماهی در شهرستان سوادکوه شمالی

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
برچسب ها
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر