کد خبر: ۷۰۳۵۸۷۶
گروه : گیلان » رشت
تاریخ انتشار: ۲۳ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۸:۲۴

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: بیش از ۱۳هزار و ۵۰۰ تن گوشت مرغ در گیلان تولید می‌شود.

به گزارش خبرنگار  گروه استان‌های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، مهندس درجانی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید بیش از سیزده هزار و ۵۰۰ تن تولید گوشت مرغ در ماه خبر داد و افزود: گیلان با متوسط ماهانه بیش از ۸ میلیون قطعه جوجه ریزی نسبت به سال گذشته افزایش داشته است.

او با بیان اینکه تا کنون بیش از ۳۷ میلیون قطعه جوجه ریزی نیمچه گوشتی انجام شده است تصریح کرد: روزانه بیش از ۲۰۸ تن گوشت مرغ به تهران صادر میشود.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی گیلان با اشاره به جایگاه ویژه صنعت طیور و نقش بسیار مؤثر آن در تأمین پروتئین مورد نیاز جامعه؛ خاطر نشان کرد: استفاده از تمامی ظرفیت‌ها و همچنین بهره‌گیری از دانش فنی متخصصان در ارتقاء کمی و کیفی محصولات و افزایش بهره وری و کاهش هزینه‌های تولید نقش اساسی دارد.

انتهای پیام/آ

تولید ۱۳ هزار تن گوشت مرغ در گیلان

پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
پیام رسان های باشگاه خبرنگاران - پایین شرح خبر
ارسال نظر
نام:
ایمیل:
* نظر:
اپلیکیشن باشگاه خبرنگاران- صفحه خبر